Кметът на кърджалийската община Кирково Шинаси Сюлейман е бил нападнат и

...
Кметът на кърджалийската община Кирково Шинаси Сюлейман е бил нападнат и
Коментари Харесай

Пребиха кмета на Кирково с гаечен ключ


Кметът на кърджалийската община Кирково Шинаси Сюлейман е бил атакуван и пребит с гаечен ключ от 47-годишен мъж.

Инцидентът е станал на обществено място към 13:30 часа, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производтство за осъществени хулигански дейности, жестоко нарушаващи публичния ред.

Инцидентът е станал в наличието на заместник-кмета и на секретаря на общината, както и на намиращи се наоколо жители. На място е дошъл полицейски екип. Служителите на Министерство на вътрешните работи са открили, че Б.Ч. (на 47 г.), е нанесъл голям брой удари на потърпевшия. Според първичните данни, хулиганските дейности са осъществени поради търговски обект.

Под надзора на Районна прокуратура-Кърджали се правят дейни дейности по следствието – оглед на местопрестъпление, разпити на очевидци. Назначена е съдебномедицинска експертиза за типа на телесната щета, както и съдебнопсихиатрична експертиза, която да откри психологичното положение на причинителя, може ли да управлява постъпките си и да осъзнава осъщественото.

Нападанението е било осъществено пред постройката на общината, а оръдието на закононарушението е бил гаечен ключ. Шинаси е кмет на Кирково от 2015 година. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР